Skip to main content
Detall façana del Palau Pignatelli amb dentell. Foto Carles Balsells. © RCAB.

Editorial: EL VALOR DEL REIAL CERCLE ARTÍSTIC

 

Superar cada una de les etapes d'un procés prèviament dissenyat és una tasca dura, i moltes vegades descoratjadora, especialment quan cal continuar lluitant sense perdre gens ni mica d'entusiasme ni de fe en allò que cal fer per continuar creixent, continuar progressant i no quedar-se estancat.

Per a això, és summament important comptar amb un equip de persones proactives capaces de trobar maneres de continuar prosperant i de trencar alhora amb els esquemes més rígids per deixar pas a una major espontaneïtat, rapidesa i eficàcia. 

La comunicació és indispensable i prioritària per evitar inestabilitats o crisis de creixement. És moment de crear noves oportunitats de negoci, de posar en valor allò que s'ha aconseguit fins al moment i de veure què podem oferir a la societat, a les empreses, als nostres mateixos socis.

I, personalment, crec que és moltíssim. Apostem per les aliances, les col·laboracions i els acords, perquè això és quelcom que ens obrirà les portes a més possibilitats i ens permetrà continuar treballant en l'enaltiment de la nostra imatge, de la nostra entitat, en definitiva, de la nostra marca. 

Existeix un actiu realment estratègic i crucial que és comú a tota empresa o institució, i és el que engloba les capacitats individuals de l'equip de persones. Aquestes persones que s'identifiquen amb el Cercle i projecten la nostra imatge davant del món exterior.

El prestigi és una cosa que es forja a foc lent. Un dels seus bastions principals és una correcta comunicació externa, impecable, coherent i rellevant. I ho estem fent bé. S'han culminat fases de reestructuració arquitectònica i estem treballant de valent des de l'IBA  per aconseguir homologar el títol de postgrau i màster en art, la qual cosa significaria també un gran reconeixement al nostre valor acadèmic.

Mantenir-nos fidels a un estil de treball, a una qualitat comunicativa impecable, continuar-ho fent sense que decaiguin mai els ànims és la clau per poder concloure aquesta important fase de progrés i moderntizació, una fase que, en termes econòmics, està entrant a la seva consolidació, amb objectius concrets i ben definits que, gràcies al suport, la feina i l'entusiasme de tots aquells que formem aquest equip, estem aconseguint.