Skip to main content
Foto Carles Balsells. © RCAB

Editorial: NOUS TEMPS. NOUS PROPÒSITS

Ara tot just fa sis anys escrivia l’editorial del que representava, a les hores, l’inici d’una nova fita: la publicació de l’anomenada «tercera època» del butlletí/revista del Reial Cercle Artístic de Barcelona. En les seves línies recordava i reconeixia el gran esforç de tantes i tantes persones que havien fet possible la publicació i consolidació de tots aquells butlletins que en diferents moments històrics i de forma més o menys constant es van publicar. Ressaltar també que fa sis anys es va donar un pas més en la modernització i creació d’una nova imatge del Cercle, desenvolupant el «llibre d’estil» que ordena i regula des de llavors la utilització de la marca i retolació de l’Entitat en tot el que representa difusió, comunicació i publicitat.
Però ha arribat el moment de fer un pas més endavant i adequar-nos als nous temps i a les noves tecnologies que dia rere dia avancen a velocitat trepidant i de forma imparable. No podem permetre que una Institució que vol convertir-se en referent cultural i estar a les avantguardes de la contemporaneïtat quedi enrere i, per aquest motiu, hem decidit d’apostar i posar en marxa una nova publicació «digital» que esdevingui una eina d’informació amb un canvi important de concepte, fresc i contemporani, útil alhora que interessant, actual al mateix temps que respectuós amb la nostra història i tradició, i sobre tot, sense renunciar al rigor i professionalitat que sempre ha caracteritzat el Reial Cercle Artístic de Barcelona. 
Traduïda a tres llengües, volem ser ambiciosos i aconseguir arribar d’inici a més de 50.000 adreces de persones i d’entitats, tant nacionals com internacionals, interessades i vinculades al món de la cultura, difonent els nostres valors i la nostra manera d’entendre l’art, de forma lliure i independent, presentant i divulgant la realitat d’una Institució que treballa per l’excel·lència cultural des de 1881. Gràcies a tots per fer-ho possible!